Hydrauliikkajärjestelmä luotettavasti ja toimivasti

Hydros Oy suunnittelee ja toteuttaa hydrauliikkajärjestelmät ja -koneikot erilaisten teollisuusalojen tarpeisiin varmalla otteella. Vuonna 1988 perustettu yrityksemme on toimintavuosiensa aikana toimittanut yli 3 500 koneikkoa - takuutyönä, aikataulussa ja tietysti moitteettomasti toimivina.

Toimitamme hydrauliikkajärjestelmät aina aikataulussa

Hydrauliikkajärjestelmät ja -koneikot valmistetaan ja varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme tarkkaan mikä toimii ja mitä mihinkin aina tarvitaan. Hoidamme jokaisen työvaiheen hitsauksesta ja rungon kasaamisesta aina koeajoon, pakkaamiseen ja asiakkaalle lähettämiseen asti rautaisella ammattitaidolla.

Järjestelmätarpeen määrittäminen on tärkeä työvaihe. Jos hydrauliikkajärjestelmä herättää sinussa kysymyksiä ja tarvitset kokemusta sekä ammattitaitoa järjestelmäpäätöksiisi, kysy Hydrokselta lisää konsultointi- ja suunnittelupalveluista.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Palvelumme yrityksille:

Hydrauliikkajärjestelmät ja koneikot

 • Suunnittelu ja toteutus

 • Konsultointipalvelut

Varaosat ja huolto

 • Suunta- ja muut ohjausventtiilit

 • Pumput

 • Sylinterit

 • Säiliötarvikkeet

 • Laakerit

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hydros Oy
Konekorjaamontie 3
15550 NASTOLA

Y-tunnus: 06899520
Puh: +3583876500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hydros Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme SoMessa:

Facebook