Parker Store -myymälämme palvelee Nastolassa

Parker Store on maailmanlaajuinen itsenäisten yrittäjien ketju. Maailmanlaajuisesti Parker Store -myymälöitä on jo yli 1 400.

Parker Store Nastola -myymälämme sijaitsee Hydros Oy:n liiketilojen yhteydessä. Liikkeemme tarjoaa sinulle suuren yhtiön laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan, henkilökohtaisen palvelun samassa myymälässä.

Meiltä saat hydrauliikka- ja pneumatiikkakomponentit suoraan hyllystä. Valikoimamme koostuu tuhansista tuotteista: hydrauliikkakomponentit, letkut ja liittimet, suodattimet sekä kaikki pneumatiikan tarvikkeet. Lue lisää Parker Store -konseptista.

Parker Store -päivystyksemme palvelee numerossa 044 587 6500. Kun haluat tietää lisää, ota suoraan yhteyttä Hydros Oy:hyn!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot ja aukioloajat

Parker Store Nastola
Konekorjaamontie 3
15550 Nastola

Avoinna: ma-pe 8-16

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hydros Oy
Konekorjaamontie 3
15550 NASTOLA

Y-tunnus: 06899520
Puh: +3583876500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hydros Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme SoMessa:

Facebook