Hydros Oy on luotettava hydrauliikkakauppa

Hydros Oy on erinomaiseen palveluun keskittynyt hydrauliikkakauppa, joka on vuosikymmenten aikana toimittanut tuhansia järjestelmiä ja koneikkoja sekä sylintereitä ja komponentteja merkittäville yrityksille niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Historiamme lyhyesti

Aloitimme toimintamme Nastolan Varjolan teollisuusalueella 1988. Toiminnan laajetessa yrityksemme muutti 1990-luvun alkupuolella Nastolan Varikon teollisuusalueelle. Vuonna 2002 muutimme taas uusiin tiloihin, joissa hydrauliikkakauppamme toimii nykyäänkin.

Vuonna 2007 Hydros Oy:lle valmistuivat 720 neliön lisätilat. Yrityksellämme on käytettävissä tilaa kaikkiaan 1 200 neliön edestä. Uusi halli on niin sanottu puhdastilahalli, jossa tehdään kokoonpanotyöt.

Hydrauliikkakauppa Hydros Oy palkittiin vuonna 2007 vuoden yrittäjäksi Nastolassa.

Kesällä 2008 avasimme Parker Store -myymälän, ja saman vuoden lopulla Oy Woikoski Ab:n myyntipiste siirtyi Hydros Oy:lle.

Järjestelmät

Hydros Oy suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia hydrauliikkajärjestelmiä teollisuuden eri tarpeisiin. Pidämme aina kiinni toimitustemme aikatauluista.

Komponentit

Korvaava komponentti löytyy Hydrokselta mihin tahansa maailmanmerkkiin. Oma, vuonna 2008 perustettu hydrauliikkakauppa Parker Store nopeutti palveluamme entisestään.

Pystymme vastaamaan suurimpaan osaan asiakkaidemme tarpeista suoraan omasta hyllystä ja varastosta. Asiakaspalvelijamme ovat kokeneita hydrauliikan ammattilaisia, jotka opastavat ja neuvovat mielellään oikean tuotteen valitsemisessa.

Vahvuutemme

Hydrauliikkakaan ei aina ole pelkkää mekaniikkaa. Hydros Oy etsii jatkuvasti kestäviä kokonaisratkaisuja. Korkea työmoraali, halu palvella ja tinkimätön ammattitaito ovat yrityksemme valtteja.

Hinta-laatusuhde

Suosio asiakkaidemme perusteella perustuu myös erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Ammattitaito ja kokemus ovat opettaneet meille, miten ja mihin hintaan hydrauliikkaa kannattaa tehdä.

Luotettavuus

Hydrauliikkakauppa Hydros Oy on toimittanut kaikki yli 3 500 koneikkoaan sovituissa aikatauluissa. Ne ovat myös aina toimineet odotusten mukaan.

Asiakaspalvelun taso

Jokainen asiakas, suuri tai pieni, on meille tärkeä. Tästä todisteena ovat pitkät ja erinomaiset asiakassuhteemme.

Nopeus

Välikäsiä tai hallinnollista byrokratiaa ei ole yrityksessämme lainkaan. Asiakkaana pääset välittömästi yhteyteen oikean asiantuntijan kanssa.

Olemme laadukkaaseen asiakaspalveluun tähtäävä ammattitaitoinen hydrauliikkakauppa. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset lisätietoja.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hydros Oy
Konekorjaamontie 3
15550 NASTOLA

Y-tunnus: 06899520
Puh: +3583876500

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hydros Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme SoMessa:

Facebook